Рецензія

Студентська науково-практична конференція 2020

2 – 3 квітня 2020 р. в Одеській національній академії харчових технологій була проведена II Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Актуальні аспекти соціально-економічного розвитку України: погляд молоді» в он-лайн режимі.

Для участі в конференції було надіслано понад 200 доповідей, з яких 130 доповідей були прийняті до участі в конференції та опубліковані в збірнику наукових доповідей.

Сучасну молодь хвилюють наступні питання: проблеми та тенденції розвитку економіки України, особливості організації документообігу у нових умовах діяльності, особливості нарахування та утримання податків із заробітної плати в умовах застосування інформаційних технологій, причини і наслідки інфляції в Україні, заходи підтримки бізнесу в умовах пандемії, перехід підприємств регіону до режиму віддаленої роботи і оптимізації свого бізнесу.

Автори кращих статей були нагороджені спеціальними дипломами (золотий, срібний, бронзовий, «За оригінальність мислення»).

Навчання на спеціальності 051 «Економіка» допоможе вам вирішувати питання вищезазначених напрямків та інші фінансово-економічного характеру.

Чекаємо на ВАС!

Нажаль, у зв’язку з карантином, ОНАХТ не змогла прийняти всіх бажаючих виступити з докладами особисто. Тому, згадаємо, як проходила студентська конференція у 2019 році.

Додатково: фотогалерея

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>