Розподіл бакалаврів на дипломне проєктування на 2022-2023 навчальний рік
Розподіл магістрів на дипломне проєктування на 2023 навчальний рік
Наказ № 368-03 від 18.07.2022 “Про направленя здобувачів освіти на практику”
Інформація щодо змісту виробничої практики
Матеріали:
- Бланк титульного листа “КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА БАКАЛАВРА” (pdf)
- Бланк “ЗАВДАННЯ НА КВАЛІФІКАЦІЙНУ РОБОТУ ЗДОБУВАЧА” (pdf)
- Бланк “ДОДАТКИ ДО КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ РОБОТИ БАКАЛАВРА” (pdf)
- Оформлення бібліографічних джерел
- Титульні листи для кваліфікаційних робіт магістрів 2023-2024 н.р. (у форматі Word)
Методичні вказівки:
- МВ до виконання економічної частини кваліфікаційної роботи для студентів що навчаються за спец. 181 “Харчові технології”, освітньо-проф. програмою “Технології зберігання, консервування та переробки м`яса”, ступенем вищ. освіти – бакалавр та магістр, ден. і заоч. форм навчання
- МВ до виконання квалифікаційної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» денної та заочної форм навчання
- МВ до виконання кваліфікаційної роботи магістра спеціальності 051 «Економіка» денної та заочної форм навчання
- МВ до оформлення курсових та кваліфікаційних робіт для здобувачів спеціальності 051 «Економіка» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» ступенів вищої освіти «Бакалавр» та «Магістр» денної та заочної форм навчання
- МВ до виконання аналітичної частини кваліфікаційної роботи для здобувачів ступен ів вищої освіти «Бакалавр» та «Магістр» спеціальності 051 «Економіка» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» денної та заочної форм навчання
- МВ до розрахунку економічної ефективності інвестиційних проєктів для здобувачів спеціальності 051 «Економіка» всіх форм навчання