Happy birtsday

День народження кафедри

30 вересня 2015 на кафедрі економіки промисловості відсвяткували 61-річницю з дня її утворення – День народження

Додатково: Фотогалерея.

З цим чудовим днем колектив кафедри привітали декан факультету ЕБіК Купріна Н.М., завідувач кафедри економіки промисловості Павлов О.І., а також багато теплих слів було сказано гостями кафедри, яких було запрошено на святкування. Свою лепту внесли і студенти, які організували невеликий вітальний концерт.

Студентка 4-го курсу Бурковська Анна привітала кафедру прекрасної піснею.

Жартівний виступ студентів третього курсу з піснею «Економісти» порадувало всіх присутніх на святі.

Сценка студентів другого курсу «Викладачі очима студентів» розсмішила всіх і змусила викладачів задуматись.

Також успішно пройшло знайомство з новими членами великої «економічної» сім’ї – першокурсниками, які вітали гостей Свята піснею «Я – студент». Серед студентів першого курсу відбулася безпрограшна лотерея, в якій головними призами були два сертифікати від інтернет-магазину «Розетка». Іншим учасникам розіграшу дісталися втішні призи.

Студент Савчиц Валерій продемонстрував чудовий танець.

Як вже склалося, ведучі заходу, студенти 4-го курсу Діна Дерменжі та Олександр Петков бездоганно провели свято на радість господарям та гостям.

Після концерту відбулося святкове застілля з поїданням піци і солодощів, і спілкуванням між студентами та викладачами у дружній невимушеній обстановці.

Свято вдалося !!!

Додатково: Фотогалерея.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>