Читаем новости

Будь-який результат можна оцифрувати

Вітаю вас!

Я корпоративний тренер, бізнес-консультант, експерт з питань конфлікт- і стрес-менеджменту та з проблем управління та психології HR, а також NLP-майстер і конфліктолог.

kozak-ekaterinaБазову освіту економіста отримала на кафедрі економіки промисловості ОНАХТ. З часом захистила кандидатську дисертацію з економіки, а зараз є доцентом кафедри менеджменту та логістики нашої академії, керівником і провідним тренером компанії «Агентство навчання та персонального консалтингу» (м. Одеса).

Маю досвід тренерської та консультативної роботи з 2007 року. Проваджу корпоративні освітні програми та навчальні проекти, використовуючи ефективні техніки і технології в царинах економіки та психології.

З 2008 року консультую індивідуально, до того ж проводжу тренінги з питань продуктивності, кар’єри і розвитку, конфліктостійкості та міжособистісних стосунків, особистої ефективності й долання професійних криз, і врешті, з проблем мотивації. Експерт в царині міжособистісних та особистісних конфліктів. Працювала у складі міжнародних команд експертів. З 2016 року консультую з питань особистої ефективності керівників middle, top management.

Авторка тренінгів, практичних семінарів, майстер-класів та низки наукових і науково-популярних праць і статей, що вийшли друком в українських та закордонних виданнях, а також авторка монографій, трьох навчальних посібників щодо керування персоналом та ефективного використання потенціалу робітників. Маю великий досвід викладацької роботи, співпрацюю з українськими та закордонними навчальними закладами і бізнес-школами. Консультант й експерт у численних успішних освітніх та навчальних проектах.

Мені хотілося б як фахівцю, щоб якомога більше людей поліпшили свою продуктивність, розкрили закладений природою в них весь потенціал, реалізували себе, звільнившись від обмежувальних настанов щодо розвитку самомотивації.

Мої цінності і принципи ґрунтуються на позитивній психології та прикладній економіці, що дає змогу людині дістати більше радощів від праці й життя, а також розвивати оптимістичне мислення, підвищувати результативність.

Вдячна за знання кафедрі економіки промисловості.

 

Катерина Козак,
випускниця 2001 року.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>