Вітання

Колектив кафедри економіки промисловості щиро вітає колег і студентів зі 120-річчям Одеського національного технологічного університету!

Бажаємо творчого натхнення та нових досягнень!

Також з радістю вітаємо викладачів кафедри з високою оцінкою результатів їхньої діяльності!

Завідувача кафедри, доктора економічних наук, професора Павлова Олександра Івановича з нагородженням Грамотою Верховної Ради України та нагрудним знаком до неї за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки і освіти, плідну науково-педагогічну діяльність, високий професіоналізм та з нагоди 120-річчя створення Одеського національного технологічного університету.

Доктора економічних наук, професора кафедри Кулаковську Тетяну Анатоліївну з нагородженням Почесною Грамотою Міністерства освіти і науки України та Південного наукового центру НАН України і МОН України за багаторічну працю та вагомий внесок у розвиток наукових досліджень в ОНТУ і з нагоди 120-ї річниці з дня заснування університету.

2022-10-25-kulakovska

Доктора економічних наук, професора Самофатову Вікторію Анатоліївну з нагородженням нагрудним знаком Ради ректорів Одеського регіону «За внесок у розвиток вищої освіти».

2022-10-25-samofatova

Доктора економічних наук, професора кафедри Дідуха Сергія Мирославовича з нагородженням Грамотою Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви Онуфрія.

2022-10-25-didukh

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>