Переддипломна практика

Захист комплексної кваліфікаційної роботи

Цікавий проект був представлений 17 грудня 2018 року на кафедрі технології комбікормів і біопалива. У цей день відбувся захист комплексної кваліфікаційної роботи на тему «Розробка проекту вирощування равликів в Одеській області із використанням інноваційних комбікормів та прикормок».

Кафедру економіки промисловості у цьому проекті представляла магістр Мініна Вікторія – тема її роботи «Оцінка інвестиційної привабливості проекту вирощування равликів в Одеській області із використанням інноваційних комбікормів та підкормок».

Віка Мініна за роки навчання у ОНАХТ стала і переможницею олімпіад за своєю спеціальністю, і зайняла призові місця на престижних конкурсах наукових робіт, має наукові публікації, підготувала разом із Тетяною Федоровою розділи двох монографій. І в день захисту ця успішна студентка кафедри економіки продемонструвала свій високий рівень!

Захист пройшов дійсно успішно і цікаво перед такою авторитетною екзаменаційною комісією: ректор ОНАХТ Б.В. Єгоров, декан факультету Технології зерна і зернового бізнесу С.М.Соц, відразу два директори інститутів та три завідувача кафедри.

 Бажаємо Мініній Вікторії подальших успіхів та вдалого вступу до аспірантури!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>