Перемога

Олімпіада з дисципліни «Економіка підприємства»

22 листопада 2017 року на кафедрі економіки промисловості ОНАХТ був проведений перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка підприємства». У Олімпіаді прийняли участь студенти третього, четвертого та п’ятого курсів.

Наші студенти готуються до сесії, а саме тому знаходяться у відмінній формі (принаймні найкращі з них) – саме це довели результати проведеної Олімпіади.

Хто ж переміг у запеклій боротьбі?

Перше місце посіла студентка групи ЕБіК-401 Любов Татарова, яка відмінно впоралась із тестовими завданнями та знайшла вірну відповідь на задачу.

Друге місце поділили Юлія Якубовська (ЕБіК-401), яка була найбільш успішною у вирішенні задач і Віктор Ганусовський (ЕБіК-401), якому не було рівних у тестових завданнях.

На третьому місці – Наталія Бєлали (ЕБіК-401) та студентка третього курсу Валерія Аун (ЕБіК-301).

Дякуємо усім учасникам олімпіади! Вітаємо переможців та бажаємо їм успішно представити рідну академію на другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка підприємства».

Олімпіада з дисципліни «Економіка підприємства»

Олімпіада з дисципліни «Економіка підприємства»

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>