Круглий стіл

Круглий стіл

26 квітня 2017 року в рамках XIII Всеукраїнської студентської конференції 2017 на кафедрі економіки промисловості відбувся круглий стіл на тему: “Перспективи підприємств з виробництва харчових продуктів у сучасних умовах”.

Цікаві доповіді представили студентки 1 курсу Ксенія Корчмарюк і Вікторія Невеселюк, студентки 2 курсу Владислава Бортвицька, Валерія Аун й Інна Клейнікова, студентка 3 курсу Юлія Якубовська.

Гаряча дискусія студентів щодо проблем і перспектив харчових підприємств довела, що запропонована тема є цікавою, а проведення круглих столів – важлива складова наукової студентської роботи на кафедрі економіки промисловості.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>