Місс ОНАХТ 2016

Відбувся конкурс “Міс ОНАХТ-2016″

30 березня 2016 року відбувся конкурс «Міс ОНАХТ-2016», який традиційно проводився у НК «Палладіум». Участь приймали 7 чарівних дівчат академії. Від факультету Економіки, бізнесу і контролю за титул «Міс ОНАХТ» змагалася студентка спеціальності «Економіка підприємства» групи ФЕБ-301 Анастасія Шувалова. За тиждень до конкурсу почалося інтернет-голосування за дівчат, яке закінчилося з початком реального конкурсу.

Анастасія Шувалова. Міс ОНАХТ-2016.

Першим конкурсним завданням був «конкурс – візитка». Всі дівчата представляли казкових принцес. Настя «перевтілилася» у Царівну-либідь. Від її гарної сукні та білих крил були всі у захваті.

Другим завданням було продемонструвати свої здібності. Дівчата співали, танцювали та навіть читали вірш про маму, який змусив навернутися на очі сльози… Настя продемонструвала свій вокальний хист, виконавши пісню «Колискова».

Потім дівчата презентували роботи дизайнера Валентини Гончарук – білі в’язані сукні. Останньою конкурсною програмою було дефіле у вечірніх сукнях.

За результатами інтернет-голосування Настя зайняла почесне друге місце. Проте рішеннями глядачів, що були присутні у залі, та компетентного журі титул «Міс глядацьких симпатій» та головний титул «Міс ОНАХТ-2016» отримала наша Анастасія Шувалова.

ВІТАЄМО АНАСТАСІЮ З ПЕРЕМОГОЮ!!!

Бажаємо подальших успіхів та натхнення!!!

Додатково: Відео у соц.мережі “ВКотакте”: Посилання 1, Посилання 2

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>