thumb-0048-kaf-day

Відбувся День Кафедри

Як завжди, навесні святкується тиждень факультету Економіки, бізнесу і контролю. В цьому році святковий тиждень прийшовся на 14-18 березня.

Святкування Дня кафедри економіки промисловості відбулося 16 березня 2016 року.

З цим чудовим днем колектив кафедри привітали декан факультету ЕБіК Купріна Н.М., завідувач кафедри економіки промисловості професор Павлов О.І., а також багато теплих слів було сказано гостями кафедри, яких було запрошено на святкування. Це директор Інституту механіки, автоматизації та робототехніки ОНАХТ, професор кафедри комп’ютерних систем і управління бізнес – процесами Волков В.Е., директор Інституту культури та мистецтв ОНАХТ, професор кафедри філософії, соціології і права Соловей А.О., доцент кафедри економіки підприємства ОНЕУ Єгупов Ю.А.

Свій вклад внесли, звісно, і студенти. Вони прикрасили кафедру та аудиторії яскравими квітами, які зробили власноруч, та різнокольоровими кульками, а також організували святковий концерт.

Розпочали програму студенти 3 курсу Гімном економіста. Студенти 2 курсу показали номер «Екзамен», в якому ознайомили викладачів із сучасними методами використання шпаргалок, а студентів – з печальними перспективами тих, хто ці шпаргалки використовує.

Гарною традицією стали спів студентки 4 курсу Бурковської Анни та запальні танці студента гр. 302с Савчица Валерія. І цього разу Анна привітала слухачів своєю чудовою піснею-подякою всім викладачам. Своїм виконанням Валерій подарував всім присутнім незабутні емоції.

Студенти гр. 102с порадували аудиторію короткими сценками – жартами про студентське життя, яке у кожного своє – різноманітне. Вже вдруге студентка першого курсу Владислава Бортвицька представляє до уваги слухачів виконання пісні під власний акомпанемент на гітарі.

Чудові конферансьє концерту студентки Діна Дерменжі та Анна Бурковська бездоганно провели свято на радість господарям та гостям. Святковий концерт завершили задорним дуетом Анна Бурковська та Настя Шувалова виконанням пісні за мотивами теперішнього шлягеру.

Після концерту відбулося святкове застілля з солодощами та піццею і спілкуванням між студентами і викладачами у дружній невимушеній обстановці.

День кафедри економіки промисловості пройшов на вищому рівні! Втім, як завжди…

І студенти-економісти таки талановиті!!!

Додатково: Галерея

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>