Конференція

Участь у XI Всеукраїнській науковій конференції

30 квітня 2015р. студентки групи Е-501 ОКР «Магістр» Голинська А.І. та Карпенко В.А. взяли участь у XI Всеукраїнській науковій конференції з розділу «Харчові технології» (у рамках «ODESSA SMART FORYM»).

Вони виступили на засіданні секції «Актуальні проблеми економіки і менеджменту у харчовій промисловості та ресторанному господарстві» з доповідями:

  • Голинська Анастасія «Аналіз проекту утилізації парогазової суміші від бродіння виноградного сусла» (науковий керівник – доц. Волкова С.Ф.);
  • Карпенко Вероніка «Ринкова стратегія розвитку підприємств рибопереробної галузі України» (науковий керівник – доц. Самофатова В.А.).

Важливим аспектом запропонованих досліджень є їх практична цінність, оскільки вони підготовлені в рамках виконання інвестиційних комплексних дипломних проектів сумісно з кафедрами «Технологічного обладнання харчових виробництв» та «Технології переробки м’яса, риби і морепродуктів» ОНАХТ. Розробка комплексних дипломних проектів спільно зі студентами-технологами на кафедрі економіки промисловості вже стала доброю традицією.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>